VIETNAM RONDREIZEN IN ALLE RUST 15 DAGEN

DAG 01: BRUSSEL VLUCHT NAAR HANOI


DAG 02: AANKOMST HANOI


Bij aankomst op de internationale luchthaven Noi Bai wordt u opgehaald en naar het hotel gebracht om op te frissen (standaard inchecktijd om 14.00 uur). De rest van de dag kunt u op uw gemak de stad verkennen.


DAG 03 HANOI - HOA LU OUDE STAD - TAM COC (B)


Uw reis begint met een 2 uur durende rit naar Ninh Binh om de oude hoofdstad van Vietnam te bezoeken uit de periode tussen 968 en 1010 na Christus, tijdens de Dinh- en vroege Le-dynastieën. U bezoekt twee kleine tempels van de koningen, die elk bijna duizend jaar oud zijn. Vervolgens gaat u Tam Coc verkennen met een traditionele boot die tussen de kalkstenen bergen door roeit. U heeft misschien een hoed, zonnebrandcrème en een camera nodig om wat herinneringsfoto's van de reis te maken. Na de boottocht bezoekt u de Bich Dong-pagode en klimt u naar de top van de berg om van het panoramische uitzicht te genieten en memorabele foto's te maken. Vervolgens keert u terug naar het hotel in Hanoi.


Ninh Binh is een prachtige provincie in het noorden van Vietnam, bekend om zijn adembenemende landschappen, schilderachtige rijstvelden, kalkstenen karstbergen en historische bezienswaardigheden. Het gebied wordt vaak "Halong Bay op het land" genoemd vanwege de gelijkenis met de beroemde Halong Bay, maar dan op het vasteland. Hier zijn enkele van de hoogtepunten en bezienswaardigheden in Ninh Binh:

 1. Tam Coc - Bich Dong: Een van de populairste attracties in Ninh Binh is Tam Coc, een gebied met prachtige kalkstenen kliffen en grotten. Je kunt een boottocht maken over de Ngo Dong-rivier en genieten van het schilderachtige uitzicht op de rijstvelden en de indrukwekkende karstbergen. Bich Dong is een oude pagode in de buurt, gebouwd op de hellingen van een kalkstenen heuvel.

 2. Trang An Landscape Complex: Dit is een UNESCO-werelderfgoedlocatie en omvat een uitgestrekt gebied met karstlandschappen, grotten en grottenstelsels. Een boottocht door Trang An is een geweldige manier om de natuurlijke schoonheid en historische locaties van het gebied te verkennen.

 3. Hoa Lu Ancient Capital: Bezoek de oude hoofdstad van Vietnam, Hoa Lu, waar je historische tempels en pagodes kunt ontdekken die dateren uit de 10e en 11e eeuw.

 4. Mua Cave (Hang Mua): Beklim de trap van de Mua-grot om vanaf de top te genieten van een panoramisch uitzicht over de omliggende karstbergen en rijstvelden.

 5. Van Long Nature Reserve: Dit is het grootste wetlandreservaat in Noord-Vietnam en een ideale plek voor vogelspotten en het observeren van wilde dieren in hun natuurlijke omgeving.

 6. Cuc Phuong National Park: Hoewel het niet direct in Ninh Binh ligt, is het Cuc Phuong National Park ook goed bereikbaar vanuit de provincie. Het is het oudste nationale park van Vietnam en biedt wandelpaden, prachtige bossen en de mogelijkheid om zeldzame diersoorten te zien.

Ninh Binh is een geweldige bestemming voor natuurliefhebbers, avonturiers en mensen die geïnteresseerd zijn in de rijke geschiedenis en cultuur van Vietnam. De spectaculaire landschappen en de rustige omgeving maken het een perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de natuurlijke schoonheid van het land.


DAG 04: NINH BINH - HALONG BAY (B/L/D) 


Vroeg opstaan, ontbijten in het hotel en uitchecken.Om 7.30 uur ontmoet u uw gids en rijdt u over een plattelandsweg door de rijstvelden naar Halong Bay, een van de nieuwe zeven natuurwonderen. Bij aankomst in de haven gaat u aan boord van een traditionele boot, vaart u langs de kalkstenen eilanden, geniet u van een heerlijke zeevruchtenlunch, maakt u een tochtje in een sampan om een traditioneel vissersdorp te bezoeken, neemt u deel aan een korte kookles en rust u uit op het bovendek bij zonsondergang. 's Avonds geniet u van een heerlijk diner. De rest van de dag is ter vrije besteding. U kunt kaarten spelen, proberen te vissen, films kijken of gewoon wat drinken en kletsen met uw vrienden aan de bar aan boord.Opmerking: Het cruiseprogramma kan zonder voorafgaande kennisgeving veranderen, afhankelijk van het weer, het getijdeniveau en andere omstandigheden. Drankjes en spabehandelingen aan boord zijn niet inbegrepen.


Halong Bay is een van de meest iconische en populaire toeristische bestemmingen in Vietnam. Het is gelegen in het noordoosten van Vietnam, in de Golf van Tonkin, en staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Halong Bay staat bekend om zijn prachtige landschap van duizenden kalkstenen rotsformaties die uit het turquoise water oprijzen, omringd door weelderige vegetatie.

Hier zijn enkele hoogtepunten van Halong Bay:

 1. Boottochten: Een van de beste manieren om Halong Bay te verkennen, is door een boottocht te maken. Er zijn verschillende soorten boten beschikbaar, variërend van luxe cruiseschepen tot meer budgetvriendelijke opties. Tijdens de boottochten kun je genieten van een adembenemend uitzicht op de kalkstenen eilanden en grotten bezoeken.

 2. Kalkstenen grotten: Halong Bay herbergt verschillende prachtige grotten en grottenstelsels, zoals de Sung Sot-grot (Surprise Cave) en de Thien Cung-grot (Heavenly Palace Cave). Deze grotten zijn versierd met indrukwekkende stalactieten en stalagmieten.

 3. Dau Go-eiland: Dit eiland heeft een grote grot met stalactieten en stalagmieten die verlicht zijn om een prachtig schouwspel te creëren. Vanaf het eiland heb je ook een spectaculair uitzicht op de baai.

 4. Vissersdorpen: In Halong Bay vind je ook drijvende vissersdorpen, waar mensen al generaties lang op het water leven. Een bezoek aan een van deze dorpen biedt inzicht in het traditionele leven van de vissersgemeenschappen.

 5. Kayakken en zwemmen: Tijdens je boottocht kun je vaak stoppen om te kayakken of te zwemmen in het heldere water van de baai, wat een unieke ervaring is te midden van het prachtige landschap.

 6. Zonsondergangen en zonsopgangen: De zonsopgangen en zonsondergangen in Halong Bay zijn betoverend. Het uitzicht op de zon die opkomt of ondergaat achter de kalkstenen eilanden is absoluut adembenemend.

Halong Bay is een must-visit bestemming in Vietnam vanwege zijn unieke natuurlijke schoonheid en magische landschappen. Het is een geweldige plek om te ontspannen, te genieten van de natuur en te genieten van de rust van de baai. Zorg ervoor dat je voldoende tijd neemt om deze prachtige plek ten volle te verkennen en te ervaren


DAG 05: HALONG BAY - HANOI (B/BRUNCH)


Vroeg opstaan, naar het bovendek gaan, Tai Chi beoefenen, licht ontbijt nuttigen, van boord gaan voor een eenvoudige verkenning van de nabijgelegen grot en terugkeren naar de boot. Uitchecken uit uw hut en genieten van een lekkere brunch terwijl u terugvaart naar het vasteland. Daar ontmoet u uw gids en chauffeur voor de transfer naar Hanoi. Rond 15.00 uur komt u aan in Hanoi, waar u de rest van de dag ter vrije besteding heeft.


DAG 06: STADSTOUR HANOI - TREIN NAAR HUE (B)


Na het ontbijt en het uitchecken, maakt u een uitgebreide rondleiding door de meest interessante bezienswaardigheden in Hanoi. De tour omvat bezoeken aan het Ho Chi Minh Mausoleum, de oude residentie van Ho Chi Minh, de One Pillar Pagoda, het Etnologisch Museum, de Tempel van de Literatuur en de Ngoc Son-tempel. Daarna maakt u een uitgebreide wandeltocht door de oude wijk van Hanoi om een overzicht te krijgen van het lokale leven en de bedrijvigheid. U geniet van een uur durende waterpoppenshow en wordt vervolgens naar het treinstation gebracht voor een nachttrein naar Hue.Opmerkingen:

 • Het Ho Chi Minh Mausoleum is op maandag, vrijdag, alle middagen en in oktober en november gesloten voor onderhoud. Gedurende deze periode wordt het alleen van buitenaf bezocht.
 • Het Etnologisch Museum is op maandag gesloten. Dan wordt het vervangen door een bezoek aan de Hoa Lo-gevangenis of het Women Museum.

DAG 07: AANKOMST HUE - HUE STADSTOUR (B)


Bij aankomst op het treinstation van Hue ontmoet u uw lokale gids en wordt u naar een lokaal restaurant gebracht voor een eenvoudig ontbijt. Na het ontbijt maakt u een uitgebreide rondleiding door deze historische stad. Uw ervaringen van vandaag zijn onder meer een bezoek aan het dorp Cau Ngoi, de plattelandsmarkt, de oude citadel van Hue, een ontspannen boottocht over de Parfumrivier naar de Thien Mu-pagode en een bezoek aan het graf van keizer Minh Mang. Als de tijd het toelaat, kunt u ook een bezoek brengen aan een dorp waar wierookstokjes en kegelhoeden worden gemaakt. U overnacht in Hue.


Hue is een historische stad in Vietnam, gelegen aan de oever van de Parfumrivier in de centrale regio van het land. Het was ooit de keizerlijke hoofdstad van Vietnam en heeft een rijke geschiedenis en cultureel erfgoed. Hier zijn enkele van de meest opvallende bezienswaardigheden in Hue:

 1. Keizerlijke Stad (Citadel): De Keizerlijke Stad is een UNESCO-werelderfgoed en het belangrijkste historische monument in Hue. Het complex was ooit de thuisbasis van de Nguyen-dynastie, de laatste keizers van Vietnam. Binnen de citadel vind je verschillende paleizen, tempels, paviljoens en een ommuurde vesting.

 2. Verboden Paarse Stad (Purple Forbidden City): Dit is het privégedeelte van de Keizerlijke Stad, dat alleen toegankelijk was voor de keizerlijke familie. Het is een goed bewaard gebleven deel van de citadel met mooie tuinen en historische gebouwen.

 3. Tombe van de keizers: Buiten de Keizerlijke Stad zijn verschillende graven van de keizers van de Nguyen-dynastie. De meest opvallende zijn de Tombes van Minh Mang, Tu Duc en Khai Dinh, elk met unieke architectuur en prachtige tuinen.

 4. Thien Mu Pagode: Deze iconische zeven verdiepingen tellende pagode is een van de meest bekende symbolen van Hue. Het staat majestueus aan de oever van de Parfumrivier en biedt een prachtig uitzicht op de omgeving.

 5. Parfumrivier: De Parfumrivier stroomt door Hue en biedt een ontspannen sfeer en een prachtig landschap. Een boottocht over de rivier is een geweldige manier om de stad te verkennen en de bezienswaardigheden vanaf het water te bewonderen.

 6. Dong Ba-markt: Dit is de grootste en oudste markt van Hue, waar je allerlei lokale producten kunt vinden, zoals voedsel, handwerk, textiel en souvenirs.

 7. Hue Royal Antiquities Museum: Dit museum herbergt een indrukwekkende collectie artefacten en kunstvoorwerpen uit de Nguyen-dynastie, waardoor je meer kunt leren over de rijke geschiedenis van de stad.

Hue is een stad vol geschiedenis, cultuur en prachtige architectuur. Een bezoek aan deze bezienswaardigheden biedt je een fascinerende blik in het keizerlijke verleden van Vietnam en laat je kennismaken met de unieke charme van deze historische stad.


DAG 08: HUE - PLATTELANDSACTIVITEITEN IN THUAN THUAN DORP (B/L)


Als u een echte avonturier bent die van fietsen en koken houdt en het leven op het platteland van Vietnam wil ervaren, dan moet het dorp Thuan Thuan op uw "must-visit" lijst staan. We zijn verheugd om met u mee te gaan op deze reis om het rustige dorp Thuan Thuan te verkennen met diverse activiteiten, zoals fietsen, landbouw, vissen en een kookles. Via deze trip krijgt u ongetwijfeld een betere kans om meer te leren over het lokale leven, de cultuur en de mensen van Vietnam in het algemeen en van Hue in het bijzonder.

8.30 uur: We halen u op bij uw hotel en beginnen met fietsen naar Thuan Thuan Village, waar de beroemde "Thuan Thuan met pannendak overdekte brug" te vinden is. Onderweg zult u verrast worden door de drukte van de lokale ochtendmarkt, de groene rijstvelden, majestueuze familietempels en het dagelijkse leven van de lokale bevolking die zigzag door het dorp gaan.

10.00 uur: Aankomst bij de met pannendak overdekte brug van Thuan Thuan - een werkelijk unieke oude brug in Vietnam, en bezoek het Agrarisch Museum met een breed scala aan landbouwwerktuigen die tentoongesteld worden om de details van het Vietnamese leven en de cultuur uit te leggen.

10.15 uur: Roei met de dorpelingen op de Nhu Y-rivier om te genieten van spectaculaire landschappen en te ontdekken hoe ze vissen vangen met behulp van oude werktuigen zoals een vistrap en een werpnet. Na het observeren kunt u met hen meehelpen om uw eigen vis te vangen.

Terug naar onze "Eco Home", waar u kunt rondkijken in de moestuin met veel soorten groenten die worden geteeld door lokale boeren, zoals Malabar spinazie, kalebas, vezelmeloen, wintermeloen, vijgen...

12.00 uur: Doe mee aan een kookles om de traditionele manieren te leren om Hue-specialiteiten te bereiden, zoals vijgensalade met garnalen en vlees en springrolls. Na de les kunt u genieten van wat u zojuist hebt bereid en enkele andere lokale gerechten.

13.30 - 14.00 uur: Fiets terug naar de stad. Einde van uw Eco-trip naar het dorp Thuan Thuan. De rest van de dag is ter vrije besteding. Overnacht in Hue.


DAG 09: HUE - MARBLE MOUNTAIN - HOI AN (B) 


Ontbijt - transfer over de kustweg naar de oude stad Hoi An - de Hai Van-pas oprijden met een stop op de top van de pas om oude Franse bunkers te verkennen en te genieten van een uitzicht op Da Nang en de baai - verder reizen bergafwaarts en dan stoppen bij Nam O Bridge & Red Beach II (waar de Amerikaanse mariniers in 1965 hun beroemde amfibische landing maakten) - tijd om uit te rusten en te drinken (op eigen kosten) - bezoek het Cham Sculpture Museum - ga verder naar de oude stad Hoi An met een bezoek aan Marble Mountain - inchecken in het hotel. De rest van de dag is ter vrije besteding.


Hoi An is een charmante en historische stad in Vietnam, gelegen aan de centrale kust van het land. Het staat bekend om zijn prachtig bewaard gebleven oude binnenstad, die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Hoi An biedt een unieke mix van culturele erfgoed, architectonische schoonheid, prachtige landschappen en bruisende lokale cultuur. Hier zijn enkele hoogtepunten van Hoi An:

 1. Oude Stad van Hoi An: De oude binnenstad van Hoi An is een juweel van architectuur en geschiedenis. De smalle straatjes zijn geplaveid met keien en omzoomd met traditionele gebouwen, oude handelshuizen en kleurrijke lantaarns. 's Avonds wordt de stad verlicht door een romantische gloed van de lantaarns, waardoor het een magische sfeer krijgt.

 2. Japanse Overdekte Brug: Deze iconische brug uit de 16e eeuw is een van de bekendste bezienswaardigheden van Hoi An. De brug is prachtig versierd met standbeelden en is een prachtig voorbeeld van de Japanse architectuur in Vietnam.

 3. Chinese Tempels en Vergaderhuizen: Hoi An heeft verschillende Chinese tempels en vergaderhuizen die getuigen van de Chinese invloed in de geschiedenis van de stad.

 4. Kunstgalerijen en Ambachtelijke Winkels: Hoi An staat bekend om zijn bloeiende kunstscène en ambachtelijke tradities. In de oude binnenstad vind je talloze kunstgalerijen, ambachtelijke winkels en kleermakers waar je handgemaakte producten en op maat gemaakte kleding kunt kopen.

 5. Cua Dai Beach en An Bang Beach: Hoi An heeft ook prachtige stranden waar je kunt ontspannen en genieten van de zon. Cua Dai Beach en An Bang Beach zijn populaire strandbestemmingen in de buurt van de stad.

 6. Kooklessen: Leer de geheimen van de Vietnamese keuken kennen door deel te nemen aan een kookcursus in Hoi An. Je kunt verse ingrediënten kopen op de lokale markt en leren hoe je traditionele Vietnamese gerechten kunt bereiden.

 7. Boottochten op de Thu Bon-rivier: Geniet van een ontspannen boottocht op de schilderachtige Thu Bon-rivier en bewonder het landschap langs de oevers.

Hoi An biedt een unieke mix van geschiedenis, cultuur en natuurlijke schoonheid, waardoor het een van de meest geliefde bestemmingen is in Vietnam. Het is een stad vol charme en karakter, en een bezoek aan Hoi An is een onvergetelijke ervaring die je meeneemt naar het verleden en je laat genieten van de schoonheid van het heden.


DAG 10: HOI AN - HEILIG LAND VAN MY SON - HOI AN OUDE STAD (B)


Na het ontbijt wordt u opgehaald en rijdt u langs de plattelandsweg richting My Son Sanctuary. Bij aankomst wordt u met een elektrische auto naar de locaties gebracht - wandel rond voor meer informatie en fotomogelijkheden - geniet van een traditionele show uitgevoerd door Cham-mensen - bezoek het Cham Sculpture Museum - keer terug naar de oude stad Hoi An - tijd om uit te rusten en te drinken of te eten (op eigen kosten) - maak een uitgebreide wandeltocht door de meest interessante bezienswaardigheden van Hoi An, waaronder de Japanse Overdekte Brug, Chinese Vergaderhallen, Tan Ky Oud Huis en de bruisende markt. Keer daarna terug naar het hotel voor verfrissingen voor een lekker diner in het lokale restaurant in de oude stad. De rest van de dag ben je vrij. Overnacht in Hoi An.

 • 's Avonds kunt u genieten van de grootste reality Memory Show (toeslag $30/ticket).

DAG 11: HOI AN - DANANG - VLUCHT NAAR HO CHI MINH-STAD (B)


Vandaag heeft u vrije tijd tot de transfer naar de luchthaven voor een korte vlucht naar Ho Chi Minh-stad. Bij aankomst in Ho Chi Minh-stad zal onze lokale gids u ophalen en naar het hotel brengen.


DAG 12: STADSTOUR HO CHI MINH - CUCHI-TUNNELS (B)


Vandaag gaat u de stad verkennen, inclusief:• Cu Chi Tunnels - een bezoek aan de historisch belangrijke Cu Chi Tunnels om meer te leren over dit ongelooflijke ondergrondse tunnelsysteem en zelfs te ervaren hoe het was. Loop langs de tunnels en zie hoe het dagelijkse leven was tijdens de Vietnamoorlog.• Cao Dai-tempel in het centrum van Ho Chi Minh-stad• Riksjarit door verschillende lokale markten gedurende 40 minuten.• Wandelen door kleine steegjes en lokale markten om het echte Saigon te verkennen.• Wandelen op het voetgangersplein naar de Saigon-rivier en het Bitexco-gebouw.Keer terug naar het hotel. De rest van de dag ben je vrij.


Ho Chi Minh City, voorheen bekend als Saigon, is de grootste stad van Vietnam en een bruisende metropool met een rijke geschiedenis en cultuur. Hier zijn enkele van de belangrijkste bezienswaardigheden in Ho Chi Minh City:

 1. Notre-Damekathedraal: Deze prachtige kathedraal, gebouwd in neogotische stijl, is een van de meest opvallende religieuze gebouwen in de stad. Het is een overblijfsel uit de koloniale tijd en een belangrijke historische en architectonische site.

 2. Saigon Post Office: Dit iconische gebouw, ontworpen door Gustave Eiffel, is een ander voorbeeld van de Franse koloniale architectuur in Ho Chi Minh City. Het is nog steeds in gebruik als postkantoor, maar fungeert ook als een toeristische attractie.

 3. Herenigingspaleis: Het Herenigingspaleis, ook wel bekend als Onafhankelijkheidspaleis, is een historisch gebouw dat een belangrijke rol heeft gespeeld in de geschiedenis van Vietnam. Het was het voormalige presidentiële paleis en werd beroemd vanwege de gebeurtenissen die leidden tot de val van Saigon tijdens de Vietnamoorlog.

 4. Ben Thanh-markt: Dit is een van de oudste en drukste markten in Ho Chi Minh City. Het is een geweldige plek om souvenirs, kleding, sieraden, eten en andere lokale producten te kopen.

 5. War Remnants Museum: Dit indrukwekkende museum toont de impact van de Vietnamoorlog op Vietnam en de rest van de wereld. Het biedt een aangrijpende kijk op de oorlog en de gevolgen ervan.

 6. Chinatown (Cho Lon): Verken de bruisende wijk Chinatown, bekend als Cho Lon, met zijn kleurrijke markten, Chinese tempels en drukke straten vol activiteit.

 7. Bitexco Financial Tower: Dit moderne gebouw is een van de hoogste wolkenkrabbers van de stad en biedt een panoramisch uitzicht over Ho Chi Minh City vanaf het Skydeck Observation Deck.

 8. Cu Chi-tunnels: Hoewel niet in de stad zelf, zijn de beroemde Cu Chi-tunnels een populaire dagtrip vanuit Ho Chi Minh City. Deze tunnels waren een belangrijk onderdeel van de Vietnamoorlog en bieden een fascinerende kijk in de geschiedenis van het land.

Ho Chi Minh City biedt een mix van historische bezienswaardigheden, bruisende markten, levendige straten en moderne architectuur. Het is een stad vol leven, energie en unieke culturele ervaringen, en een bezoek aan deze bezienswaardigheden geeft je een inzicht in de rijke geschiedenis en het hedendaagse leven van Vietnam.


DAG 13: HO CHI MINH - MEKONG DELTA GO CONG - CAN THO (B/L) 


Ontbijt in het hotel. Uw volledige dagtour begint:

• Ontsnap aan het lawaai van het stadsleven om Tam Vu te bereiken - het koninkrijk van de dragonfruit-plantages. We kunnen onderweg stoppen bij een tuin en genieten van een speciale soort dragonfruit - de rode variant.• De drukke markt met kleurrijke bloemen, groenten, fruit, en vis als katvissen en schildpadden... zal u een prachtige kans bieden om het plattelandsleven vast te leggen.• Op weg naar een veerbootstation komt u niet alleen langs dragonfruit-plantages, maar ook langs rijst-, maïs- en chilivelden, die een ander beeld van de Mekong-delta laten zien.• Stap op de fiets (of motor) om naar een groen eiland te gaan, vol met kokospalmen en zure-sopbomen. Stop bij een lokale plek om te zien wat ze doen met kokosnoot, het weven van waterhyacint, bezems en daken van kokosbladeren.• Proef een nieuwe smaak tijdens een koele kanotocht over een kanaal.• De lunch wordt geserveerd in een kokosnoottuin met grote gastvrijheid van de gastheer.

In de namiddag rijdt u naar de stad Can Tho voor overnachting.


DAG 15: CAN THO - CAI RANG DRIJVENDE MARKT - HO CHI MINH-STAD (B) 


Vertrek vroeg - word wakker voor fotografische mogelijkheden bij zonsopgang - stap aan boord van een sampan om Cai Rang drijvende markt, fruitgaarden en ambachtelijke industrieën te bezoeken - keer per boot terug naar uw hotel - tijd om uit te rusten en te ontbijten. Later rijdt u terug naar Ho Chi Minh-stad. Onderweg stopt u om de Vinh Trang-pagode te bezoeken - een van de prachtige pagodes in de Mekong-delta. Overnachting in Ho Chi Minh-stad.


Cai Rang is een beroemde drijvende markt in de Mekong Delta in Vietnam. Het is de grootste drijvende markt in de regio en trekt dagelijks vele bezoekers, zowel toeristen als lokale bewoners. De markt bevindt zich in de buurt van Can Tho, een belangrijke stad in de Mekong Delta.

Cai Rang Floating Market is een levendige en kleurrijke handelsplaats waar boten volgeladen met verse producten, groenten, fruit, vlees, vis en andere goederen worden verhandeld. Het is een schouwspel van activiteit, geluiden en geuren terwijl de handelaren hun waren aanbieden en onderhandelen met klanten. Het is ook een geweldige plek om de lokale cultuur en het dagelijks leven langs de rivier te ervaren.

De markt begint al in de vroege ochtend, meestal rond 5 uur 's ochtends, en duurt tot ongeveer 10 uur. De beste tijd om de Cai Rang Floating Market te bezoeken is vroeg in de ochtend, wanneer de bedrijvigheid op zijn hoogtepunt is en je de meeste variëteit aan producten en handelaren zult zien.

Bezoekers kunnen een boottocht maken op de rivier om de markt van dichtbij te ervaren en de lokale handelaren te ontmoeten. Veel touroperators bieden boottochten aan naar Cai Rang en andere drijvende markten in de omgeving. Het is een onvergetelijke ervaring om de levendigheid en de unieke handelscultuur van deze drijvende markt te zien en te ervaren.


DAG 15: VERTREK UIT HO CHI MINH-STAD (B)


U heeft vrije tijd voor uw eigen activiteiten tot de transfer naar de luchthaven voor uw vlucht terug naar huis. Einde van een prachtige reis!Onthoud dat het einde van één reis slechts het begin is van talloze andere. Draag de herinneringen aan uw vakantie in je hart en kijk uit naar het verkennen van nieuwe bestemmingen en het creëren van nog meer prachtige reiservaringen in de toekomst. Veilige reis!

Deze reis boekt u vanaf 1.489 euro pp

Wenst u een vrijblijvende offerte ? klik hier